Ljudböcker | Ljudböcker gratis | Topplista | Pris | App

Ljudböcker

Ljudböcker gratis

Ljudböcker är ett nytt sätt att konsumera litteratur, och via ljudböcker appar är lättare än någonsin att lyssna på böcker när du är på språng. Som abonnent på ljudbokstjänsten kan du lyssna på de senaste ljudböckerna av de mest populära författarna, och bokens titel finns vanligtvis också som en e-bok.

Alla ljudbokstjänster ger nya användare en kostnadsfri testperiod på 14 till 30 dagar. Det innebär att du kan lyssna på ljudböcker gratis i en månad innan du bestämmer dig för om du vill fortsätta.

Du kan hitta alla våra författare runt på alla stora bokhandlare samt till oslagbara priser direkt i våran hemsida.

Ljudböcker app

Inget behov av att köpa varje ljudbok du vill lyssna på, du kan lyssna på den ljudbok du vill ha på ljudbokstjänsten till en fast månadsavgift. Principen för ljudbokstjänsten liknar andra streamingtjänster som Spotify och Netflix, med obegränsad streaming och ett brett utbud. För att dra nytta av en rad tjänster är allt du behöver göra att skapa ett konto, ange dina betalningsuppgifter och ladda ner appen.

Beroende på tjänst och prenumerationsformulär ligger priset på olika tjänster mellan 79-169 SEK per månad. Som ny användare har du en kostnadsfri användningsperiod på 14 till 30 dagar så att du kan bestämma om du vill fortsätta använda tjänsten. Under testperioden kan du använda alla funktionerna i applikationen och du kan lyssna på de böcker du vill ha och till och med ladda ner ljudböcker gratis (men även efter nedladdningen måste du ha ett giltigt konto för att lyssna).

De största ljudbokstjänsterna i Sverige är Bookbeat, Nextory, Bokus Play och Storytel. Tidigare fanns också Mofibo, men i slutet av 2016 slogs tjänsten samman med Storytel. Engelska ljudböcker finns också inom ramen för appen, men utländska ljudbokstjänster som Audible har större omfattning.

Alla ljudboksappar är tillgängliga för Android- och iOS-enheter, så oavsett om du använder en iPhone eller Samsung (eller andra Android-telefoner) kan du enkelt hitta dessa appar i App Store eller Google Play, skapa ett konto och börja lyssna! Bland ovanstående tjänster kan applikationer från Storytel och Audible användas för Windows Phone.

Vi hjälper dig publicera dina ljudböcker

Ljudböcker topplista

De mest populära ljudböckerna finns nu nedan. Klicka på ljudboken som väcker den mest läsande önskan för att ta reda på var du kan lyssna på just den ljudboken. Om du inte har en bra ljudbok, även om arbetet den bygger på är gammal, kan den snart rankas först. Klicka här för att komma till vår topplista på ljudböcker som är mest populära just nu!

I litteraturen har alla olika smaker och preferenser, och det är svårt att objektivt välja de bästa ljudböckerna. Men i vår topplista talade bara majoriteten.

Ljudböckerna som introducerats ovan är böcker som lyssnarna själva ger höga betyg, vilket innebär att du alltid kan tro att de är värda att läsa. När våra besökare upptäcker nya högkvalitativa ljudböcker uppdateras de visade ljudböckerna och den ömsesidiga rankningen varje månad.

Kontrollera topplistan för tips om böcker som kan leda till din nästa favorit.

Ljudböcker

Förklara din situation

Vi vill hjälpa personer att få sin röst hörd, få ut deras historia, dela med sig av deras kunskap. Vilka kunskaper eller erfarenheter vill du dela med dig av till andra?

Var i livet befinner du dig

Våga ta steget. Det spelar ingen roll hur gammal du är. Det spelar ingen roll var i livet du befinner dig. Vi är övertygade om att du kan bidra med något bra till andra människor.

Vad brinner du för?

Vi vill hjälpa så många som möjligt att få sin röst hörd, få ut deras historia, dela med sig av deras kunskap och samtidigt få en passiv inkomst i framtiden.

En passiv inkomst

Vad skulle du kunna göra om du hade en extra passiv inkomst? Tillbringa mer tid med familjen? Hjälpa den organisation som ditt hjärta dunkar extra mycket för?

Ljudböcker

Ljudböcker pris

Du kan lyssna på en ljudbok utan att betala för ett abonnemang. Genom Success publish så hittar du de billigaste priserna på alla ljudböcker samt e-böcker som publicerat via vårt bokförlag.

Om du vill använda dig av ett abonnemang så är har Sverige för närvarande fem applikationer för ljudböcker. Allt kan laddas ner till Iphone och Android. Vissa applikationer kan också laddas ner till andra operativsystem eller enheter. Priset efter den kostnadsfria perioden för den svenska tjänsten som tillhandahålls ovan är mellan 79-169 kr per månad. Om du väljer en familjeprenumeration blir priset högre.

  • Storytel – 30 dagars gratis lyssning.
  • Bookbeat -14 dagars gratis lyssning.
  • Nextory – 14 dagars gratis lyssning.
  • Bokus Play – 14 dagars gratis lyssning.
  • Audible – 30 dagars fri lyssning + 1 gratis ljudbok. Ljudböckerna får behållas (även om du inte fortsätter efter testperioden).

Till exempel så är genomsnittspriset för ljudböcker från Success Publish 39-89 kr. Ljudbokstjänsten kostar i genomsnitt 139-169 kr per månad. Det betyder att det genomsnittliga månadspriset för en ljudbokstjänst är högre än att köpa en ljudbok från oss. För att göra det värt att prenumerera på ljudbokstjänsten måste du lyssna på cirka två till två och en halv ljudböcker varje månad.

Ljudböcker biblioteket

Numera är det enkelt att låna ljudböcker gratis via biblioteket. Genom att ladda ner Biblio-appen kan du låna och lyssna på ljudböcker direkt på din telefon. Det är också möjligt att låna böcker från en surfplatta eller dator digitalt. Därför är bibliotekstjänster ett bra alternativ till ljudbokstjänster på marknaden, för att inte tala om billiga.

Vill du ha dina ljudböcker publicerade via vårt hemsida, alla större ljudboks appar samt bibliotek. Kontakta oss så hjälper vi dig gratis att publicera dina ljudböcker.

Ljudböcker
Shopping Cart