Prova Nextory Gratis i 30 dagar med exklusiva erbjudanden
Erbjudande uppdaterat: 2024-05-20

Nextory

Prisvärda abonnemang
Stort utbud av barnböcker
Användarvänlig app
Njut av 400 000+ stories
Nextory
nextory.se
kundservice@nextory.se
08-411 17 15
Torshamnsgatan 28
164 40 Kista

Upptäck tusentals ljudböcker, e-böcker och e-magasin på Nextory

Upptäck tusentals ljudböcker, e-böcker och e-magasin på Nextory, som erbjuder ett varierat utbud inom 19 kategorier och hundratusentals titlar. Appen är användarvänlig och anpassad för både studenter och familjer, med särskilt imponerande utbud för barn och engelska titlar.

Nextory skiljer tydligt mellan ljudböcker och e-böcker, och erbjuder även e-magasin från Aller Media i alla abonnemang. Familjeabonnemang låter dig skapa profiler med begränsad åtkomst för barn, och bilderböcker med ljuduppläsning är en unik nisch.

Nextory erbjuder flera abonnemangsalternativ, baserade på antal användare och utbud. Silverabonnemanget (139 kr/mån) ger en användare 30 timmars lyssnande, medan Guldabonnemanget (179 kr/mån) ger obegränsat lyssnande för en användare.

Familjeabonnemang finns i olika nivåer, med priser från 219 kr/mån för två användare upp till 279 kr/mån för fyra användare, där alla användare kan lyssna samtidigt på olika enheter.

Vår erfarenhet med Nextory

Sedan 2013 har Nextory varit en aktör på ljudboksområdet. De var pionjärer i Sverige inom e-boksabonnemang när de först lanserades under namnet E2GO. Nu är Nextory inte bara verksamma i Sverige, utan även i Finland, Tyskland, Danmark, Österrike och Schweiz.

Nextory är en ljudbokstjänst som erbjuder alla funktioner du kan önska dig. De har ett prisvärt abonnemangsalternativ för dem som är villiga att avstå från de mest populära ljudböckerna för att få en lägre kostnad.

Appen är känt för sina unika funktioner när det gäller barnböcker och ett imponerande utbud av dem. Dock är Nextory den enda tjänsten som begränsar antalet böcker du kan ladda ner offline samtidigt, och det kan vara svårt att få en tydlig överblick över allt innehåll.

Det vi uppskattar med Nextory:

Prisvärda abonnemang
Bra utbud av barnböcker
Användvarvänlig app
Njut av 400 000+ stories

Nextorys prisalternativ och medlemskap

Nextory erbjuder en rad abonnemang som passar olika behov och önskemål. Beroende på antalet användare och önskat utbud kan du välja mellan olika prisalternativ.

För närvarande är Silver det mest prisvärda alternativet hos Nextory.

Nextory Silver – En användare med 30 timmars lyssning

Silverabonnemanget tillåter en användare att lyssna åt gången. Det går att skapa upp till fyra profiler, men de kan inte använda appen samtidigt.

Detta abonnemang har några begränsningar, men ger fortfarande tillgång till hela Nextorys sortiment av ljudböcker och e-böcker.

Nextory Guld – Obegränsad lyssning för en användare

Guldabonnemanget ger obegränsad lyssning och läsning, men är fortfarande avsett för en användare.

Flertalet profiler kan skapas, men endast en enhet kan användas åt gången.

Nextory Familj – Samtidig lyssning på flera enheter

Familjeabonnemanget motsvarar guldabonnemanget, men tillåter upp till fyra profiler att lyssna samtidigt på olika enheter.

Priset ökar med antalet användare, men det blir billigare än att ha separata abonnemang.

Testa Nextory gratis i 30 dagar

Nextory erbjuder 30 dagars gratis provperiod där du kan prova valfritt abonnemang. När provperioden är över debiteras du för det abonnemang du valt.

Kom ihåg att avsluta ditt abonnemang i tid om du inte vill fortsätta, då du annars debiteras för nästa månad. Avsluta ditt konto via hemsidan eller kontakta kundtjänst senast två arbetsdagar innan nästa betalningsdatum.

Abonnemang Enheter Offline Prova Pris/mån
Silver 1 Ja 30 dagar 139 kr
Guld 1 Ja 30 dagar 179 kr
Familj 2 Ja 30 dagar 219 kr
Familj 3 Ja 30 dagar 239 kr
Familj 4 Ja 30 dagar 279 kr

Nextorys kundservice

För att kontakta Nextorys kundservice kan du besöka deras hemsida där du hittar kontaktinformation. Kundservicen hjälper dig med frågor och funderingar kring abonnemanget, och kan ge råd om hur du bäst avslutar det.

Hur du avslutar ditt Nextory abonnemang

Nextory har ingen bindningstid för sina abonnemang, vilket innebär att du kan avsluta ditt abonnemang när som helst. För att göra detta kan du antingen avsluta ditt konto via hemsidan senast dagen innan nästa betalningsdatum, eller kontakta kundservice senast två arbetsdagar innan du ska betala för nästa månad.

Kom ihåg! Din provperiod upphör direkt om du avslutar ditt abonnemang. Vänta därför så länge du kan.

Njut av ljudböcker och e-böcker med Nextorys app

Nextory erbjuder en användarvänlig app som kan laddas ner från App Store eller Google Play för mobiler och surfplattor med iOS eller Android.

Med appen kan du utforska och njuta av ljudböcker och e-böcker när och var du vill. Skapa en profil och upptäck böcker som passar dina intressen.

Nextory är en utmärkt tjänst för alla som önskar tillgång till ett stort utbud av ljudböcker och e-böcker till förmånliga priser. Nextorys app innehåller grundläggande funktioner för att lyssna på och läsa böcker, såsom sovtimer och justering av uppläsningshastighet.

Den erbjuder även underkategorier och förslag på nya titlar.

Appen är perfekt för dig som redan vet vad du vill ha och föredrar att söka på en specifik titel. För den som vill utforska och få nya förslag kan det dock vara svårare att få en överblick eller hitta kategorier.

Nextory har fortfarande utrymme för förbättring, men det grundläggande är på plats. Om du vill få tillgång till ljudböcker och e-böcker till ett bra pris är Nextory definitivt ett bra alternativ.

Aller Medias E-magasin finns tillgängliga på Nextory

På Nextory finns det nu möjlighet att läsa E-magasin från Aller Media. Användare kan ta del av samtliga titlar från Aller Media, som innefattar ett urval av 20 olika tidningar. Det är värt att notera att E-magasin ingår i alla Nextorys abonnemang.

Vanliga frågor om Nextory

nextory
Varukorg