Publicera ljudbok | Ge ut ljudböcker | Success Publish

Publicera ljudbok

Det är enkelt att publicera ljudbok

Publicera ljudbok. Det som skiljer e-boken från ljudboken är att man kan fånga känslor som humor, skönheten med ton och tid. Det behöver inte vara dyrt och tidskrävande. Du behöver inte vara ansluten till en av de traditionella förläggarna för att få det gjort.

Läs hela boken högt, inte i huvudet några gånger innan du sätter dig ner vid mikrofonen för slutlig inspelning. Det kommer att uppdatera din kännedom, men varnar dig också om rader där du vill lägga tonvikt. Läs långsamt och ta pauser ofta. Det tar längre tid att lyssna än att läsa. Låt viktiga detaljer eller skämttid sjunka in. Ta gärna några sekunders konstavbrott. Har energi. Låt inte meningarna bara flyta förbi. Du måste fånga och hålla lyssnarens uppmärksamhet.

Publicera böcker på nätet

  • Läs hela boken några dagar i förväg, högt, inte i huvudet. Det kommer att öka din kännedom, men det kommer också att påminna dig var du ska betona. Likgiltig läsning är en dålig idé, för även om din roman är fiktiv, vill du låta som världens ledande expert.
  • Samarbeta med professionella ljudföretag. Om jag missförstod, eller talade på ett sätt som täckte hans åsikter, skulle min regissör ofta stoppa mig. De upprätthåller höga kvalitetsstandarder inom både läsning och inspelning, vilket är avgörande.
  • Läs långsamt och vila ofta. Att lyssna tar mer tid än att läsa. Ge linjer – särskilt komplicerade skämt-tid att hänge sig åt.
  • Ha energi. Låt inte meningarna släcka. Du måste fånga – och hålla – din lyssnarens uppmärksamhet från det första ordet till sist.
  • Tänk inte att du läser en bok; Tänk på att du ger ett tal till en stor publik. Detta kommer att sätta dig i ett mer presentationsläge. Att lyssna på en ljudbok bör vara som levande teater eller ett levande seminarium mer än att delta i en enkel bokläsning.

Vi hjälper dig publicera din ljudbok

Publicera en ljudbok

Tror inte att du läser en bok. Kom ihåg att du håller ett tal till en stor publik. Detta sätter dig i ett mer presentationsläge. Lyssna på en ljudbok bör vara som en levande teater eller ett levande seminarium mer än att delta i en enkel bokläsning.

Ett hinder kan vara att övervinna rädsla för att producera din ljudbok. Det kan vara lite skrämmande. Hur lång tid tar det? Vad händer när jag är klar? Med hjälp av viss modern teknik är dessa överkomliga hinder.

Färdiga ljudfiler (mp3-format, rekommenderad formatering: 128 kbps, mono) publiceras sedan över hela världen på till exempel Bookmate, Mofibo, BookBeat, Storytel, Nextory, Amazon och mer.

Publicera ljudbok

Publicera ljudbok

Vi hjälper dig publicera ljudbok?

Ljudböcker är böcker som har laddats i ljudformat. Därför lyssnar du inte på en bok i textform, du lyssnar på någon annan som läser en bok. En av de stora fördelarna med ljudböcker är att du kan lyssna på boken medan du gör andra saker. Till exempel lyssnar många människor när de lagar mat eller tränar. Numera, genom att strömma ljudböcker på mobiltelefoner, har ljudböcker blivit lättillgängliga och ta dem med dig.

Det ökande intresset för ljudböcker har lett till en ökad utbud. Nu för tiden, oavsett vilken typ eller ålder du gillar, kan du hitta ljudböcker för alla. Kontakta oss om du är i tankarna att publicera ljudbok.

Publicera ljudbok
Varukorg