Om oss | Digital föreläggare | Nordic Success Publishing

Om oss

Vår verksamhet

Välkommen till Nordic Success Publishing, en ledande digital förläggare av ljudböcker och e-böcker med expertis inom ljudboksbranschen. Vi, under ledning av författaren och VD:n Jozsef Piller, brinner för att hjälpa människor och familjer att skapa en passiv inkomst och berika deras liv genom att dela sina historier med världen.

Vårt uppdrag: att ge röst åt dina berättelser

Vi vet att 90-95% av alla människor vill skriva en bok någon gång i livet, men mindre än 1% gör det. På Nordic Success Publishing hjälper vi dig att övervinna dessa odds och få din berättelse hörd. Genom att dela dina erfarenheter och passioner kan du förändra ditt eget liv och andras.

Ett enkelt koncept: gör din röst hörd

Vårt mål är att göra det enkelt för dig att bli en nationell eller internationell författare. Vi tror att alla förtjänar en chans att dela sin berättelse och påverka andra. Oavsett om det handlar om att dela med dig av din kunskap, dina tankesätt eller bara en spännande historia, hjälper vi dig att nå ut till läsare över hela världen.

Ett globalt nätverk av samarbetspartners

Nordic Success Publishing samarbetar med leverantörer, ljudbokstjänster och förlag från hela Norden och resten av världen. Vi strävar efter att ständigt expandera vårt nätverk och erbjuda våra kunder och författare bästa möjliga service och räckvidd.

Förbättra ditt liv med passiv inkomst

Att skapa en passiv inkomst kan vara en livsförändrande upplevelse som ger dig frihet och möjligheter att följa dina drömmar. Vi på Nordic Success Publishing tror att kvaliteten på ditt liv är kvaliteten på dina känslor, och vi vill hjälpa dig att förbättra ditt liv genom att erbjuda dig en chans att skapa passiv inkomst resten av livet.

Bli en del av vår gemenskap

Vi är stolta över att erbjuda en plattform där människor kan känna sig hörda och vara en del av en större gemenskap. Tillsammans skapar vi en värld där varje röst är viktig och varje berättelse får plats att blomstra.

Börja din resa med oss idag och upptäck hur du kan förverkliga dina drömmar genom att dela din historia och skapa en passiv inkomst. Välkommen till Nordic Success Publishing – låt oss vara det sammanhang som hjälper dig att nå dina mål.

Lyssna gratis och utforska vår värld av ljudböcker och ljudboksappar

Vi på Nordic Success Publishing förstår att det är viktigt att erbjuda våra användare flexibilitet och möjlighet att utforska vårt innehåll på olika sätt. Därför erbjuder vi ett urval av ljudböcker gratis och samarbetar med flera populära ljudboksappar för att ge dig den bästa lyssningsupplevelsen.

ljudbok
Varukorg