Prova Storytel Gratis i 7 dagar med exklusiva erbjudanden
Erbjudande uppdaterat: 2024-05-20

Storytel

Populäraste ljudbokstjänsten i Sverige
50 % rabatt för studenter
Störst utbud av svenska ljudböcker
Möjligt att lyssna på flera enheter
Storytel
storytel.com/se
support@storytel.com
Valhallavägen 117
115 31 Stockholm

Vår erfarenhet med Storytel

Storytel var pionjären inom ljudboksstreaming i Sverige. Bolaget grundades 2005 under namnet Bokilur och bytte namn till Storytel 2007. De fortsätter att expandera internationellt och är för närvarande verksamma på cirka tjugo olika marknader.

Expansionen sker bland annat genom förvärv av lokala, välrenommerade förlag. På den svenska marknaden samarbetar de med de flesta stora förlag.

Storytel erbjuder vissa unika funktioner som inte finns hos andra ljudbokstjänster. Till exempel har Storytel exklusiva rättigheter till vissa titlar och producerar egna ljudböcker. Därför har Storytel det största utbudet bland de svenska ljudbokstjänsterna vi har testat, vilket gör dem till den mest populära tjänsten. Detta medför dock att Storytel också är den mest kostsamma ljudbokstjänsten.

Det vi uppskattar med Storytel:

Populäraste ljudbokstjänsten i Sverige
50 % rabatt för studenter
Störst utbud av svenska ljudböcker
Möjligt att lyssna på flera enheter

Storytels prisalternativ och medlemskap

Storytel presenterar ett urval av abonnemang som anpassas efter olika preferenser och behov. Baserat på antalet användare och önskat innehåll kan du välja mellan flera alternativ.

För närvarande är Basic det mest kostnadseffektiva alternativet hos Storytel.

Oavsett vilket abonnemang som passar dig bäst, så är Storytel en fantastisk plattform för alla bokälskare där ute. Med ett brett utbud av titlar och olika abonnemangsalternativ kan du hitta det perfekta alternativet för dina behov och preferenser.

Storytel Basic – En bok per månad till lågt pris

Storytel Basic kan vara det perfekta alternativet för den som har en begränsad budget och inte lyssnar på ljudböcker lika ofta, men fortfarande vill ha tillgång till ett brett utbud av titlar.

20 lyssningstimmar per månad kan vara tillräckligt för de som bara vill ha tillgång till några få favoritböcker.

Storytel Premium – 100 timmar lyssning för en användare

För de som lyssnar på ljudböcker mer regelbundet kan Storytel Premium vara det bästa valet, eftersom det ger användaren tillgång till upp till 100 lyssningstimmar per månad. Med Premium kan du lyssna på längre böcker eller flera böcker samtidigt utan att oroa dig för att du når din gräns för lyssningstid.

Storytel Unlimited – Obegränsad lyssning för en användare

Unlimited-abonnemanget erbjuder obegränsad lyssning och är avsett för en användare. Detta abonnemang liknar andra ljudbokstjänsters standardabonnemang, men till lägre pris.

Storytel Familj – Samtidig lyssning på flera enheter

Familjeabonnemanget motsvarar premium-abonnemanget, men tillåter upp till tre profiler att lyssna samtidigt på olika enheter. Detta innebär att användarna inte behöver anpassa sig efter varandra utan kan lyssna när som helst.

Prova Storytel gratis i 7 dagar

Storytel erbjuder en 7 dagars gratis provperiod där du kan prova valfritt abonnemang. När provperioden är över debiteras du för det abonnemang du valt om du inte avslutar Storytel.

Abonnemang Enheter Offline Prova Pris/mån
Basic 1 vuxen + 1 barn Ja 7 dagar 129 kr
Premium 1 vuxen + 1 barn Ja 7 dagar 169 kr
Unlimited 1 vuxen + 1 barn Ja 7 dagar 229 kr
Storytel Unlimited Family 2 vuxna + 2 barn Ja Nej 209 kr
Storytel Unlimited Family+ 3 vuxna + 3 barn Ja Nej 259 kr

Storytels kundtjänst

För att nå Storytels kundtjänst kan du besöka deras webbplats där kontaktinformation finns tillgänglig. Kundtjänsten är till för att hjälpa dig med eventuella frågor eller funderingar kring ditt abonnemang, och de kan också ge dig råd om hur du på bästa sätt kan utnyttja din Storytel-upplevelse.

Så avslutar du ditt Storytel-abonnemang

Storytel har inga bindningstider för sina abonnemang, vilket innebär att du kan avsluta ditt abonnemang när som helst. För att göra detta måste du logga in på ditt konto på Storytels webbplats senast dagen innan abonnemanget förnyas.

Det är viktigt att notera att om du inte avslutar ditt abonnemang i tid, så kommer det att förnyas automatiskt och du kommer att debiteras för nästa månad. Detta gäller även om du har utnyttjat en gratis testperiod.

Så se till att avsluta ditt abonnemang i tid om du inte längre vill ha tillgång till Storytels omfattande bibliotek av ljudböcker.

Observera! Din provperiod upphör omedelbart om du avslutar ditt abonnemang. Vänta därför så länge som möjligt.

Utforska ljudböcker med Storytel-appen

Storytel erbjuder en användarvänlig app som kan laddas ner från App Store eller Google Play för mobiler och surfplattor med iOS eller Android. Med appen kan du njuta av ljudböcker var och när du vill, och upptäcka nya böcker som matchar dina intressen. Storytel har samarbeten med många av de största förlagen, vilket gör att du kan få tillgång till de senaste ljudböckerna som släpps i Sverige.

Storytel är en utmärkt tjänst för den som vill ha tillgång till ett brett utbud av ljudböcker till förmånliga priser. Appen har funktioner som sovtimer och justering av uppläsningshastighet, och den ger även underkategorier och rekommendationer på nya titlar, vilket gör det enkelt att hitta nya favoriter.

Appen är lätt att navigera och låter användaren utforska innehållet, välja specifika kategorier eller söka efter specifika titlar och författare. Med bokhyllefunktionen kan du spara dina favoritböcker och hålla koll på vilka böcker du har påbörjat, lyssnat klart på och laddat ner.

Storytel erbjuder en mängd olika genrer att välja mellan, och i deras bibliotek finns över 800 000 böcker, vilket gör att du kan hitta allt från skönlitteratur till facklitteratur till ungdomsböcker. De flesta av deras titlar finns i både ljud- och e-boksformat, och du kan enkelt växla mellan de två i appen.

För barnen finns det ett stort utbud av barnböcker att välja mellan, inklusive gamla klassiker och nyare bästsäljare. Storytel har även en funktion som heter ”Kids Mode”, som gör det möjligt att begränsa enheter till barnböcker om du har tecknat Storytel Unlimited Family eller Storytel Unlimited Family+.

Appen har funktioner som reglering av uppläsningshastighet och sovtimer, och du kan även lyssna eller läsa offline. Du kan ladda ner så många böcker du vill, så länge som du har tillräckligt med minnesutrymme på din enhet. Appen är tillgänglig för iOS, Android och Windows-telefoner. Storytel är också den enda ljudbokstjänsten som finns tillgänglig för datorer, men bara för PC och inte för Mac eller andra operativsystem.

Vanliga frågor om Storytel

storytel
Varukorg