Prova Bokus Play Gratis i 45 dagar med exklusiva erbjudanden
Erbjudande uppdaterat: 2024-04-21

Bokus Play

En av de billigaste tjänsterna på marknaden
Rabatter och förmåner på Bokus och Akademibokhandeln
Möjlighet att betygsätta böcker
Lättanvänd app
Bokus play
bokus.com/play
kundservice@bokus.com
010-741 98 00
Lindhagensgatan 74, 112 18 Stockholm

Vår erfarenhet med Bokus Play

Bokus Play utgör den senaste ljudbokstjänsten på den svenska marknaden och introducerades år 2018. Tack vare prisvärda abonnemangsplaner har den lyckats konkurrera med etablerade streamingtjänster. Bokus Play drivs av Akademibokhandeln och näthandlaren Bokus, och erbjuder användarna rabatter och förmåner hos bokhandelskedjorna.

Bokus Plays abonnemang är prisvänliga alternativ jämfört med andra ljudbokstjänster, och passar för dig som inte lyssnar mycket på ljudböcker eller föredrar ett lägre pris framför ett omfattande utbud och tillgång till e-böcker.

Den lättöverskådliga appen och provlyssningsfunktionen gör att du kan utforska utbudet innan du tecknar ett abonnemang. Dock är Bokus Play mindre lämpligt för familjer som vill lyssna på flera enheter och ha tillgång till ett större utbud av barn- och ungdomsböcker.

Det vi uppskattar med Bokus Play:

Billig ljudbokstjänst
Lättanvänd app
Möjligt att provlyssna
Rabatter och förmåner på Bokus och Akademibokhandeln

Bokus Plays prisalternativ och medlemskap

Bokus Play erbjuder en uppsättning abonnemang som passar olika preferenser och krav. Baserat på antalet användare och önskat utbud kan du välja mellan olika prisalternativ.

För närvarande är Bas det mest prisvärda alternativet hos Bokus Play.

Bokus Play Bas – En bok per månad till lågt pris

Basabonnemanget låter en användare lyssna på en bok per månad. Du får en bokkredit varje månad som du använder för att låsa upp en ljudbok. Du kan provlyssna på flera ljudböcker i 30 minuter innan du bestämmer dig.

När du har låst upp en ljudbok kan du inte välja en annan förrän nästa månad.

Bokus Play Premium – Obegränsad lyssning för en användare

Premiumabonnemanget ger obegränsad lyssning och är avsett för en användare. Detta abonnemang liknar andra ljudbokstjänsters standardabonnemang, men till lägre pris.

Bokus Play Familj – Samtidig lyssning på flera enheter

Familjeabonnemanget motsvarar Premiumabonnemanget, men tillåter upp till tre profiler att lyssna samtidigt på olika enheter. Detta gör att användarna inte behöver anpassa sig efter varandra utan kan lyssna när som helst.

Prova Bokus Play gratis i 45 dagar

Bokus Play erbjuder en 45 dagars gratis provperiod där du kan prova valfritt abonnemang. När provperioden är över debiteras du för det abonnemang du valt om du inte avslutar Bokus Play.

Kom ihåg att avsluta ditt abonnemang i tid om du inte vill fortsätta, då du annars debiteras för nästa månad. Avsluta ditt konto via hemsidan eller kontakta kundtjänst senast en dag innan nästa betalningsdatum.

Tips! Du kan provlyssna på Bokus Plays ljudböcker även utan ett abonnemang.

Abonnemang Enheter Offline Prova Pris/mån
Bas 1 Ja 45 dagar 79 kr
Premium 1 Ja 45 dagar 149 kr
Familj 3 Ja 45 dagar 229 kr

Bokus Plays kundtjänst

För att nå Bokus Plays kundtjänst kan du besöka deras webbplats där kontaktinformation finns tillgänglig. Kundtjänsten bistår med svar på frågor och funderingar kring abonnemanget och kan ge råd om hur du på bästa sätt avslutar det.

Så avslutar du ditt Bokus Play-abonnemang

Bokus Play har ingen bindningstid för sina abonnemang, vilket innebär att du kan avsluta ditt abonnemang när som helst. För att göra detta måste du logga in på ditt konto på Bokus Plays webbplats senast dagen innan abonnemanget förnyas.

Annars måste du betala för nästa månad. Det gäller även när du provar 45 dagar gratis, eftersom abonnemanget förnyas automatiskt om du inte avslutar det.

Observera! Din provperiod upphör omedelbart om du avslutar ditt abonnemang. Vänta därför så länge som möjligt.

Tekniska problem med Bokus Play-appen

Sedan lanseringen 2018 har det funnits en del tekniska problem med Bokus Play-appen. Bland annat har användare rapporterat att de loggas ut automatiskt, har problem med att använda hörlurar tillsammans med appen och att spelaren startar om från början när lyssningen avbryts.

Många av dessa problem ska dock ha åtgärdats genom uppdateringar. Bokus Play-appen är smidig på flera sätt, men har under sin relativt korta existens inte varit helt problemfri.

Utforska ljudböcker med Bokus Play-appen

Bokus Play erbjuder en lättanvänd app som kan laddas ner från App Store eller Google Play för mobiler och surfplattor med iOS eller Android.

Med appen kan du utforska och njuta av ljudböcker var och när du vill. Skapa en profil och upptäck böcker som matchar dina intressen. Bokus Play samarbetar med de flesta större förlagen, vilket innebär att de senaste ljudböckerna som släpps i Sverige finns tillgängliga på plattformen.

Bokus Play är en utmärkt tjänst för dig som vill ha tillgång till ett brett utbud av ljudböcker till förmånliga priser. Appen innehåller grundläggande funktioner för att lyssna på böcker, såsom sovtimer och justering av uppläsningshastighet. Den erbjuder även underkategorier och rekommendationer på nya titlar, vilket gör det enkelt att hitta nya favoriter.

Appen är lätt att navigera och låter användaren utforska innehållet, välja specifika kategorier eller söka efter specifika titlar och författare. Bokhyllefunktionen där användaren sparar sina böcker ger god översikt över vilka böcker du har påbörjat, lyssnat klart på och laddat ner.

Vanliga frågor om Bokus Play

bokus play
Varukorg