Prova BookBeat Gratis i 30 dagar med exklusiva erbjudanden
Erbjudande uppdaterat: 2024-05-20

BookBeat

Bra för familjer
Lättnavigerad app
Stort utbud
50 % rabatt för studenter
BookBeat
Bookbeat.se
info@bookbeat.com
Sveavägen 56
111 34 Stockholm

Upptäck tusentals ljudböcker och e-böcker på BookBeat

BookBeat erbjuder ett stort utbud på över 800 000 ljudböcker och e-böcker på svenska och andra språk, vilket gör det till en utmärkt tjänst för både studenter och familjer.

Appen är lätt att navigera och användarvänlig, med 50% rabatt för studenter och möjlighet att prova tjänsten gratis i 30 dagar.

Abonnemangsalternativ inkluderar Basic (99 kr/månad) för upp till 20 timmars lyssning per månad och Premium (169 kr/månad) för obegränsad lyssning.

Familjeabonnemang erbjuds också, där flera profiler kan läggas till på samma konto för 49-69 kr per extra användare.

Vår erfarenhet med Bookbeat

Bookbeats app gör det enkelt att överblicka och anpassa utbudet efter användarens preferenser. Ljudbokstjänsten är särskilt lämplig för familjer, tack vare det generösa utbudet av barnböcker och möjligheten att lägga till flera användare på ett och samma abonnemang.

Även om de inte erbjuder det mest prisvärda alternativet för familjeabonnemang, kompenserar de genom att kontinuerligt uppdatera sin app med nya funktioner och förbättringar för en förbättrad användarupplevelse.

Det vi uppskattar med BookBeat:

Utmärkt för familjer
Användarvänlig app
Omfattande urval av böcker
50% studentrabatt

BookBeats prisalternativ och medlemskap

BookBeat erbjuder tre medlemskapsalternativ, som skiljer sig åt baserat på antalet lyssningstimmar per månad.

Du har möjlighet att byta mellan dessa alternativ när som helst och kan även betala extra för att lägga till ytterligare profiler, vilket gör det till ett attraktivt familjeabonnemang.

När det gäller kostnader ligger BookBeats grundabonnemang i mitten av prisskalan jämfört med konkurrenterna, vilket gör dem till ett av de mest prisvärda alternativen.

BookBeat Basic – 20 timmars lyssning per månad

Basic-abonnemanget ger dig det grundläggande innehållet för en ljudbokstjänst till ett lågt pris. Detta alternativ begränsar din lyssningstid till 20 timmar per månad, men ger dig full tillgång till hela utbudet.

BookBeat Premium – 100 timmars lyssning per månad

För de som vill lyssna mer rekommenderas Premium-alternativet, som inkluderar 100 timmars lyssning per månad – en betydande ökning jämfört med Basic-paketet.

BookBeats familjeabonnemang – Lyssna samtidigt på flera enheter

Du kan omvandla alla abonnemang till familjeabonnemang genom att lägga till fler användare. Varje extra användare för Basic-alternativet kostar 49 kronor, medan det kostar 69 kronor per extra användare för Premium-alternativet.

Det är möjligt att lägga till upp till fyra profiler, vilket innebär att upp till fem personer kan dela på ett och samma abonnemang.

Prova BookBeat gratis i 30 dagar

BookBeat Basic erbjuder en gratis provperiod på 45 dagar. Under denna period kan du använda abonnemanget på samma sätt som en betalande kund, inklusive möjligheten att göra det till ett familjeabonnemang med flera användare.

Trots att du provar gratis behöver du ange betalinformation när du registrerar dig hos BookBeat. Detta beror på att du kommer att debiteras för nästa månad om du inte avslutar prenumerationen innan gratisperioden tar slut.

Abonnemang Enheter Offline Prova Pris/mån
Basic 1 Ja 30 dagar 99 kr
Premium 1 Ja Nej 149 kr
Familj 2-5 Ja Nej +49-69 kr / användare

BookBeats kundservice

För att kontakta BookBeats kundservice kan du besöka deras hemsida och söka efter kontaktinformation. Kundservicen hjälper dig med frågor och funderingar kring abonnemanget, och kan ge råd om hur du bäst avslutar det.

Hur du avslutar ditt BookBeat abonnemang

BookBeat har ingen bindningstid för sina abonnemang, vilket innebär att du kan avsluta ditt abonnemang när som helst. För att göra detta loggar du in på deras webbplats.

Om du avslutar ditt abonnemang under gratisperioden upphör det omedelbart. Det innebär att du inte kan fortsätta använda ditt konto fram till den dag du skulle ha börjat betala.

Kom ihåg! Din provperiod upphör direkt om du avslutar ditt abonnemang. Vänta därför så länge du kan.

Lyssna på ljudböcker och e-böcker på BookBeats app

BookBeat har en användarvänlig app som du kan ladda ner från App Store eller Google Play. Med appen kan du lyssna på ljudböcker och e-böcker när som helst och var som helst. Skapa en profil och hitta böcker som passar just dig.

Sammanfattningsvis är BookBeat en utmärkt tjänst för alla som vill ha tillgång till en stor samling av ljudböcker och e-böcker till ett bra pris. Med BookBeat kan du lyssna på ljudböcker och e-böcker gratis i 30 dagar, och sedan uppgradera till premium-abonnemanget för obegränsad tillgång till tusentals böcker.

Appen är användarvänlig och perfekt för familjen som vill lyssna på ljudböcker samtidigt. Prova BookBeat idag och hitta dina favoritböcker!

Vanliga frågor om BookBeat

bookbeat
Varukorg