Prova Boksy Gratis i 60 dagar med exklusiva erbjudanden
Erbjudande uppdaterat: 2024-04-21

Boksy

Lågprisalternativ
Njut av 40 000+ stories
Boksy spelhörna: Korsord, Worduko, Ord på ord
Användarvänlig app
Boksy
boksy.se
support@boksy.se

Vår erfarenhet med Boksy

Boksy introducerades i början av 2022 med en klar ambition att inspirera familjer att läsa mer tillsammans. Bokförlaget Stabenfeldt står som ägare av Boksy och har i över tre decennier spridit läsningens glädje till flertalet barn i Sverige, Norge och Finland, genom att publicera serier som Penny & Friends, GIRL:IT och Kickerz.

Boksy är den mest prisvärda och komfortabla e-bokstjänsten i Sverige. Med ett brett urval av böcker, smidig och trivsam läsupplevelse, trygga betalningsalternativ samt förmågan att läsa böcker utan uppkoppling, gör Boksy till det överlägsna alternativet för svenska bokentusiaster. Lägg till Boksy i din repertoar idag och utforska en helt ny bokvärld!

Det vi uppskattar med Boksy:

Billig ljudbokstjänst
Lättanvänd app
Boksy spelhörna: Korsord, Worduko, Ord på ord
Njut av 40 000+ stories

Boksys prisalternativ och medlemskap

Boksys prisalternativ och medlemspaket är utformade för att anpassas efter dina läspreferenser och budget. Du kan välja bland fyra skilda planer, Steg 1 till Steg 4, med månadskostnader från 49 SEK till 149 SEK.

Varje plan inkluderar ett visst antal timmar för läsning och lyssning varje månad, med ökade rabatter ju högre steg du väljer. Nya kunder kan prova Boksy Steg 1 i 2 månader för endast 9 kr/månad.

Steg 1

Med Boksys Steg 1 får du tillgång till maximalt 12 timmars läsning/lyssning per månad för en avgift på 49 kr/månad.

Steg 2

Steg 2 ger dig tillgång till maximalt 24 timmars läsning/lyssning per månad för en avgift på 79 kr/månad, vilket ger en rabatt på 19% per timme.

Steg 3

Med Boksys Steg 3 får du tillgång till maximalt 48 timmars läsning/lyssning per månad för en avgift på 109 kr/månad, med en rabatt på 44% per timme.

Steg 4

Steg 4 ger dig tillgång till maximalt 100 timmars läsning/lyssning per månad för en avgift på 149 kr/månad, med en rabatt på 63% per timme.

Boksy för familjer – Lyssna samtidigt på flera enheter

Boksy för familjer är en utmärkt lösning för familjer som vill läsa tillsammans. Med denna tjänst kan flera enheter vara inloggade och lyssna på böcker samtidigt.

Det är en smidig och bekväm möjlighet för familjer att dela läsupplevelser och lära sig tillsammans. För att aktivera denna funktion kostar det 10 kr extra per månad för en ytterligare profil.

För att lägga till en extra profil för en annan enhet kan du logga in på Mina Sidor på Boksy.se och lägga till den extra profilen mot en extra kostnad. Observera att alla familjemedlemmar måste ha samma medlemsnivå för att använda Boksy Familj.

Prova Boksy gratis i 60 dagar

Boksy ger dig möjligheten att testa deras tjänst i 60 dagar för en symbolisk avgift på 9 kr för de två månaderna. Detta låter dig utforska deras omfattande sortiment av böcker och ljudböcker samt prova deras poängsystem som är utformat för att motivera dig att läsa mer.

Trots den lilla avgiften är det en enastående chans att upptäcka en ny värld av läsäventyr utan att binda dig till en fullständig prenumeration. Förbered dig på att utforska Boksy och allt det har att erbjuda genom att påbörja din 60-dagars kostnadsfria provperiod idag.

Abonnemang Enheter Offline Prova Pris/mån
Nivå 1 1 Ja 60 dagar 49 kr
Nivå 2 1 Ja 60 dagar 79 kr
Nivå 3 1 Ja Nej 109 kr
Nivå 4 1 Ja Nej 149 kr

Boksys kundtjänst

För att kontakta Boksys kundsupport kan du besöka deras hemsida där kontaktuppgifter finns tillgängliga. Kundsupporten finns där för att bistå dig med eventuella frågor eller bekymmer angående ditt medlemskap, och de kan även ge dig råd om hur du kan maximera din Boksy-upplevelse.

Så här avslutar du ditt Boksy-medlemskap

Boksy har inga bindningstider för sina medlemskap, vilket innebär att du kan säga upp ditt medlemskap när som helst. För att göra detta måste du logga in på ditt konto på Boksys hemsida senast dagen innan medlemskapet förnyas.

Det är viktigt att komma ihåg att om du inte avslutar ditt medlemskap i tid kommer det att förnyas automatiskt och du kommer att debiteras för nästa månad. Detta gäller även om du har utnyttjat en provperiod.

Så se till att avsluta ditt medlemskap i tid om du inte längre önskar tillgång till Boksys omfattande samling av böcker och ljudböcker.

Boksys bok- och ljudbokssamling

Boksys ger familjer en rik samling av böcker och ljudböcker som passar alla åldrar och intressen. Med en omfattande katalog som rymmer verk för barn, ungdomar och unga vuxna, erbjuder Boksys en värld av lärande och underhållning.

Hitta din nästa bok med Boksys sökfunktion

Användare kan enkelt hitta sina favoritböcker med hjälp av Boksys sökfunktion. Du kan söka efter titlar med hjälp av nyckelord, författarnamn, genrer eller bokserier. Boksys varierade kategorier omfattar allt från barn- och ungdomslitteratur till deckare, romantik, skräck och science fiction. Med så många alternativ till hands blir det lätt att hitta böcker som passar varje smak och öka läsnöjet.

Boksys spelvärld

Utöver sitt breda utbud av böcker och ljudböcker erbjuder Boksys en spelvärld som kompletterar lärandet med roliga aktiviteter. Spela solo eller med vänner och ta ditt lärande till en ny nivå genom att koppla av och ha kul. Boksys spelvärld förstärker läsupplevelsen och gör den ännu mer givande.

Boksys mobilapplikation

Boksys mobilapp är en central del av deras tjänst, som ger användarna en rad praktiska funktioner för att enkelt navigera och interagera med deras bok- och ljudbokssamling.

Enkel användning och smarta funktioner

Boksys app är designad för enkel användning och erbjuder smarta funktioner, såsom sökning och sortering av böcker samt möjligheten att följa läsframsteg via poängsystemet.

Tekniska problem och lösningar

Det är viktigt att nämna att Boksys app har stött på en del tekniska problem, vilket inte är ovanligt för nya digitala produkter. Boksys team har dock arbetat snabbt för att lösa dessa frågor och är ständigt engagerade i att förbättra appens prestanda och användarupplevelse.

Trots de nämnda problemen förblir Boksys app en viktig del av deras tjänst och fortsätter att vara en central plattform för användare att utforska deras boksamling och följa sina läsframsteg.

Vanliga frågor om Boksy

boksy
Varukorg