Björn Natthiko Lindeblad | Meditaitoner | Bok | Success Publish
björn natthiko lindeblad

Björn Natthiko Lindeblad

Björn Natthiko Lindeblad. Denna samling innehåller främst guidade meditationer, men också några föreläsningar. Under helgeretreater och en dags retreater i utsedda geografiska områden kan allt innehåll spelas in i realtid med enkel utrustning. Genom en serie guidade meditationer lär du dig att andas, slappna av dina tankars flöde, möta din kropp och stå fast. Du kommer så småningom att hitta ett statiskt tillstånd som alltid existerar, och detta statiska tillstånd är alltid vid din sida..

Populära meditationer av Björn Natthiko Lindeblad

Alla ljudböcker och meditationer av Björn Natthiko Lindeblad

Förklara din situation

Vi vill hjälpa personer att få sin röst hörd, få ut deras historia, dela med sig av deras kunskap. Vilka kunskaper eller erfarenheter vill du dela med dig av till andra?

Var i livet befinner du dig

Våga ta steget. Det spelar ingen roll hur gammal du är. Det spelar ingen roll var i livet du befinner dig. Vi är övertygade om att du kan bidra med något bra till andra människor.

Vad brinner du för?

Vi vill hjälpa så många som möjligt att få sin röst hörd, få ut deras historia, dela med sig av deras kunskap och samtidigt få en passiv inkomst i framtiden.

En passiv inkomst

Vad skulle du kunna göra om du hade en extra passiv inkomst? Tillbringa mer tid med familjen? Hjälpa den organisation som ditt hjärta dunkar extra mycket för?

Björn Natthiko Lindeblad

Intresserad av att publicera din historia?

Björn Natthiko Lindeblad, född den 16 augusti 1961, är en svensk ekonom, föreläsare och före detta munk. Lindeblad har en magisterexamen i ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm och har varit ställföreträdande ekonomichef för Aga i Spanien sedan mitten av 1980-talet. Han tyckte inte om det och försökte arbeta i förskolan, läsa litteraturvetenskap, fungerade som en alternativ lärare, kallade människor i kris och arbetade som FN-ekonom i Indien i ett år.

Före och ett år i Indien blev han intresserad av meditation och buddhism. I januari 1992 ansökte han till Wat Pah Nanachat, ett fattigt skogskloster i nordöstra Thailand, och blev en munk vid namn Natthiko Bhikku. Klostret är ett andligt värdshus för många gäster från Thailand och utomlands Lindeblad uppskattar miljön och samhället. Men i oktober 2008 ledde beslutet att lämna klostret och återvända till Sverige bland annat till en reträtt och föreläsningar.

2012 valdes Lindeblad som sommarvärd för P1-lyssnare och ledde framgångsrikt guidade meditations-, reträtt- och ledarkurser i näringslivet. I september 2018 fick Lindeblad diagnosen ALS och påverkade och fördjupade sin fortsatta talaktivitet på olika sätt. Här hittar du dem senaste medtiationerna från Björn Natthiko Lindeblad.

Björn Natthiko Lindeblad
Varukorg