Björn Natthiko Lindeblad | Meditaitoner | Bok | Success Publish
björn natthiko lindeblad

Björn Natthiko Lindeblad

Björn Natthiko Lindeblad. Denna samling innehåller främst guidade meditationer, men också några föreläsningar. Under helgeretreater och en dags retreater i utsedda geografiska områden kan allt innehåll spelas in i realtid med enkel utrustning. Genom en serie guidade meditationer lär du dig att andas, slappna av dina tankars flöde, möta din kropp och stå fast. Du kommer så småningom att hitta ett statiskt tillstånd som alltid existerar, och detta statiska tillstånd är alltid vid din sida..

Populära meditationer av Björn Natthiko Lindeblad

Alla ljudböcker och meditationer av Björn Natthiko Lindeblad

Om Björn Natthiko Lindeblad

Björn Natthiko Lindeblad, född den 16 augusti 1961, är en svensk ekonom, föreläsare och före detta munk. Lindeblad har en magisterexamen i ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm och har varit ställföreträdande ekonomichef för Aga i Spanien sedan mitten av 1980-talet. Han tyckte inte om det och försökte arbeta i förskolan, läsa litteraturvetenskap, fungerade som en alternativ lärare, kallade människor i kris och arbetade som FN-ekonom i Indien i ett år.

Före och ett år i Indien blev han intresserad av meditation och buddhism. I januari 1992 ansökte han till Wat Pah Nanachat, ett fattigt skogskloster i nordöstra Thailand, och blev en munk vid namn Natthiko Bhikku. Klostret är ett andligt värdshus för många gäster från Thailand och utomlands Lindeblad uppskattar miljön och samhället. Men i oktober 2008 ledde beslutet att lämna klostret och återvända till Sverige bland annat till en reträtt och föreläsningar.

2012 valdes Lindeblad som sommarvärd för P1-lyssnare och ledde framgångsrikt guidade meditations-, reträtt- och ledarkurser i näringslivet. I september 2018 fick Lindeblad diagnosen ALS och påverkade och fördjupade sin fortsatta talaktivitet på olika sätt. Här hittar du dem senaste medtiationerna från Björn Natthiko Lindeblad.

Björn Natthiko Lindeblad
Varukorg