Skriva ljudbok | Skriva direkt för ljudbok | Success Publish

Skriva ljudbok

Publicera din berättelse

Skriva direkt för ljudbok

Skriva Ljudbok. Alla har en historia att berätta. Vad vill du förmedla till världen? Det enklaste är att skriva ner dina tankar och berättelser. Använd det som ett skript. Det finns olika variationer beroende på vad som passar dig. Vissa behöver skriva ner allt de kommer att berätta. Vissa har massor av små poäng som de sedan utvecklar när ljudboken spelas in. Några skapar en serie bilder med kommentarer och börjar sedan från det här.

Skriva ljudbok i rätt miljö

Hitta den optimala miljön som passar dig för att skriva ljudboken. Vissa vill ha ganska tyst, andra vill sitta på stranden och skriva. Antalet sidor är inte avgörande. Hur länge du pratar i din ljudbok är inte heller avgörande. En ljudbok som är cirka 2 timmar lång är annars en enkel riktlinje.

Börja idag. Det sägs vanligtvis att den bästa tiden att plantera ett träd är för 20 år sedan och idag. Det finns alltid tid att skriva och att det kommer att gynna om du lägger ner tiden och inte skjuter upp den. Vill berätta en historia.

Vi är skapade för att dela vår kunskap med andra. Vi är skapade för att dela vår berättelse. Nordic Success Publishing hjälper dig att dela detta både nationellt och internationellt. Hur når man till olika målgrupper? Vårt nätverk av experter på sociala medier kan hjälpa till att hitta rätt publik. Vi guider dig i hur du optimerar detta.

Vi hjälper dig publicera din ljudbok

Skriva ljudböcker

Skriv en rak historia. Lyssnaren kan inte spola tillbaka eller spola tillbaka på något sätt. Därför bör din berättelse vara enkel och tydlig och berättas i kronologisk ordning. Du bör också undvika att hoppa in i tiden och skifta berättande perspektiv. I pappersböcker är den tredje personen populär, medan i ljudböcker är den första personen den bästa formen för självbildande.

Mycket dialog. Ljudböcker och filmer är vanligtvis baserade på dialog. Låt raderna visas i scenen. Tänk bara på filmer. Om du skriver bra dialoger baseras ljudböcker och filmer vanligtvis på dialog. Låt raderna ta mycket plats i din berättelse. Tänk bara på filmer. Om du skriver bra konversationer är ljudböcker för dig. Bra läsare kan också främja dialog.

Skriv ljudbok

Förklara din situation

Vi vill hjälpa personer att få sin röst hörd, få ut deras historia, dela med sig av deras kunskap. Vilka kunskaper eller erfarenheter vill du dela med dig av till andra?

Var i livet befinner du dig

Våga ta steget. Det spelar ingen roll hur gammal du är. Det spelar ingen roll var i livet du befinner dig. Vi är övertygade om att du kan bidra med något bra till andra människor.

Vad brinner du för?

Vi vill hjälpa så många som möjligt att få sin röst hörd, få ut deras historia, dela med sig av deras kunskap och samtidigt få en passiv inkomst i framtiden.

En passiv inkomst

Vad skulle du kunna göra om du hade en extra passiv inkomst? Tillbringa mer tid med familjen? Hjälpa den organisation som ditt hjärta dunkar extra mycket för?

Skriv ljudbok

Slutskedet för att skriva ljudbok

Sätt sedan samman alla anteckningar från alla korrekturlyssnare och skapa en grund för justering. Du kommer då att se punkter som alla vill justera samt få några kommentarer som är unika för varje granskare. Under granskningen kan det också ha visat sig att tempot är för högt eller för lågt. Du kan behöva anpassa dig för att skapa mer tysta delar för reflektion eller så kan du behöva ta bort mycket tystnad för att öka takten och tempot. När du har ändrat alla dina åsikter och fel är ljudboken redo att släppas ut på marknaden. Glöm inte att hela världen är din marknad. Kontakta oss så hjälper vi dig skriva ljudbok.

Skriv ljudbok
Varukorg