Skapa e-bok | Skapa digital bok | Success Publish

Skapa e-bok

Skapa digital bok

Skapa e-bok. Numera är det mycket enkelt att publicera böcker elektroniskt. E-böcker blir allt vanligare och nästan alla kan läsa dem på en mobiltelefon eller surfplatta. De flesta bokhandlar online säljer också böcker i elektroniskt format i tryckt form och kan lånas från bibliotek. Vi har avtal med de största distributörerna av e-böcker och levererar till både återförsäljare och bibliotek runt om i världen.

Det finns en mängd olika e-bokformat, men ett är mer eller mindre standard, nämligen epub. Med rätt program kan det läsas på alla plattformar utom Kindle-läsaren, eftersom Amazon har valt att använda sitt eget format. Men om du har en Kindle är det möjligt att konvertera mellan format. Om du ska göra hela jobbet själv för att få en färdig epub-fil, här är några tips nedan.

Skriv till exempel din bok i Word. Använd ett enda standardteckensnitt och inga funktioner. Olika storlekar går bra, till exempel rubriker. Formater och fotnoter kan användas, men är vanligtvis inte bra, så undvik dem. Separata kapitel med stor text och sidbrytningar. Kom ihåg titelsidan. Ta inte med en omslagsbild i dokumentet, men kom ihåg att om den ska se ut som en bok, bör den ha en titel med titel och författarnamn Kalibrera.

Skapa e-bok online

Starta Caliber-applikationen och klicka på Lägg till böcker i det övre vänstra hörnet. Bläddra i den färdiga boken i Word-format och lägg till den i programlistans boklista. Välj boken och klicka på ”Redigera metadata.” Ändra information. Rätt författare och titel. Klicka på Bläddra och ladda upp omslagsbilden. Klicka på den lilla ikonen till vänster om ID och ange ditt ISBN. Klicka på OK för att stänga. (ISBN-nummer kan erhållas från oss)

Klicka på Konvertera böcker och konvertera. Du ser en pil i det nedre högra hörnet som indikerar att bokomvandlingen pågår. När du är klar kan du klicka på Klicka för att öppna för att komma till mappen där din nya bok finns. Du kan också läsa den genom att klicka på Visa.

Vi hjälper dig publicera din e-bok

E-bok format

  • Epub (filändelse epub). Det vanligaste formatet stöds av nästan alla enheter utom Kindle. Kortläsaren är lämplig för Windows, Mac, Linux, Android, Iphone / Ipad, Windows Phone och många rena surfplattor. Formatet är baserat på xml.
  • Mobipocket (filändelse prcmobi). Ett något äldre format, som ursprungligen använts i olika modeller av handdatorer. Idag finns support tillgängligt på samma plattform som epub, och många läsare / applikationer stöder både format (och flera andra format). Mobilfickan är i princip samma som det gamla azw-formatet för Kindle.
  • Ereader (filändelse pdb). Ett äldre format som härstammar från handdatorn Palm. Böcker i detta format kan fortfarande läsas på de flesta plattformar.
  • Kindle (filändelse azwkf8). Amazons Kindle-läsare har två format. Den äldre azw har ersatts av den nyare kf8. Du kan läsa Kindle-böcker på alla andra plattformar med gratisprogram / applikationer som kan laddas ner från Amazon.
  • Microsoft Reader (filändelse lit). Detta format är inte vanligt idag, men det var vanligt när Windows Phone fortfarande kallades Pocket PC. De flesta moderna e-bokprogram kan dock läsa den.
  • Pdf (filändelse pdf). Flödar inte om texten, utan är statiskt. Passar bäst för tabeller och liknande där det är viktigt att grundutseendet behålls.
Skapa e-bok

Förklara din situation

Vi vill hjälpa personer att få sin röst hörd, få ut deras historia, dela med sig av deras kunskap. Vilka kunskaper eller erfarenheter vill du dela med dig av till andra?

Var i livet befinner du dig

Våga ta steget. Det spelar ingen roll hur gammal du är. Det spelar ingen roll var i livet du befinner dig. Vi är övertygade om att du kan bidra med något bra till andra människor.

Vad brinner du för?

Vi vill hjälpa så många som möjligt att få sin röst hörd, få ut deras historia, dela med sig av deras kunskap och samtidigt få en passiv inkomst i framtiden.

En passiv inkomst

Vad skulle du kunna göra om du hade en extra passiv inkomst? Tillbringa mer tid med familjen? Hjälpa den organisation som ditt hjärta dunkar extra mycket för?

Skapa e-bok

Tjäna pengar på e-bok

Har du en författares ambition? I dagens datorålder är det enkelt och billigt att publicera elektroniskt. E-böcker blir allt vanligare och nästan alla kan läsa dem på en mobiltelefon eller surfplatta. Förutom att sälja böcker i tryckt form så säljer de flesta onlinebutiker också böcker i elektronisk form som kan lånas i bibliotek.

Det ökande intresset för e-böcker har lett till en ökad utbud. Nu för tiden, oavsett vilken typ eller ålder du gillar, kan du hitta e-böcker för alla. Kontakta oss om du är i tankarna att skapa e-bok.

Skapa e-bok
Varukorg