Demens - Anhörig På Liv och Död | E-bok | Camilla Öhman

Demens – Anhörig På Liv och Död

(1 kundrecension)

89,00 kr

Av: Camilla Öhman
Typ: E-bok
Kategori: Biografi
Språk: Svenska
Utgivningsdatum: 2020-01-19
ISBN: 9789198587814

Klicka här för att köpa i ljudboksformat

Kategori:

Beskrivning av Demens – Anhörig På Liv och Död

Demens – Anhörig På Liv och Död. Camilla Öhmans gripande berättelse om sin mamma som insjuknade och avled i en avancerad form av demenssjukdom som heter Frontallobsdemens. Boken är ärligt skriven om egna livserfarenheter och beskriver dem olika händelseförlopp och stadier i sjukdomen, bemötandet inom vården samt ger anhöriga konkreta råd på vägen. Som läsare kommer du även få ta del av guldkornen i en familjs historia om en stark kärlek, hyllningen till livet, föräldraskap och om envisheten att fortsätta kämpa fastän livet visar oss sin hårdaste sida.

Denna ljudbok är skapad för att hjälpa andra anhöriga som lever nära en person som är sjuk i en demenssjukdom men även för dem som önskar få en bättre förståelse om sjukdomen som sådan. Det är viktigt att belysa hur dessa personer med denna form av sjukdom och dess anhöriga bemöts av samhället idag. Det är dags att våga börja prata öppet om dessa sjukdomar för att påverka situationen med att se till att de demenssjuka ska få en bra vård, men även att dem anhöriga ska erhålla rätt stöd då livet för dem dagligen består av olika utmaningar och andra påfrestningar som riskerar dem själva att bli sjuka.

Under dessa traumatiska upplevelser så vill författaren av denna bok ändå övertyga dig som läsare om att DU inte är ensam. Tillsammans är vi starka!

1 recension av Demens – Anhörig På Liv och Död

  1. Astrid Lindell

    Bra bok. Informativ om vad som händer i livet när någon kär försvinner in i sin egen värld.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg