Jozsef Piller | Ljudbok | E-bok | Success Publish

Jozsef Piller

Jozsef Piller har länge skrivit böcker om ledarskap, försäljning, hälsa och personlig utveckling. Men det tog honom många år att våga komma in i den digitala världen genom e-böcker och ljudböcker. Han grundade bokförlaget Nordic Success Publishing, som publiceras digitalt över hela världen. Alla har en historia att berätta.

Populära böcker av Jozsef Piller

Förklara din situation

Vi vill hjälpa personer att få sin röst hörd, få ut deras historia, dela med sig av deras kunskap. Vilka kunskaper eller erfarenheter vill du dela med dig av till andra?

Var i livet befinner du dig

Våga ta steget. Det spelar ingen roll hur gammal du är. Det spelar ingen roll var i livet du befinner dig. Vi är övertygade om att du kan bidra med något bra till andra människor.

Vad brinner du för?

Vi vill hjälpa så många som möjligt att få sin röst hörd, få ut deras historia, dela med sig av deras kunskap och samtidigt få en passiv inkomst i framtiden.

En passiv inkomst

Vad skulle du kunna göra om du hade en extra passiv inkomst? Tillbringa mer tid med familjen? Hjälpa den organisation som ditt hjärta dunkar extra mycket för?

Ljudbok

Intresserad av att publicera din historia?

Ljudböcker är böcker som har laddats i ljudformat. Därför lyssnar du inte på en bok i textform, du lyssnar på någon annan som läser en bok. En av de stora fördelarna med ljudböcker är att du kan lyssna på boken medan du gör andra saker. Till exempel lyssnar många människor när de lagar mat eller tränar. Numera, genom att strömma ljudböcker på mobiltelefoner, har ljudböcker blivit lättillgängliga och ta dem med dig.

Det ökande intresset för ljudböcker har lett till en ökad utbud. Nu för tiden, oavsett vilken typ eller ålder du gillar, kan du hitta ljudböcker för alla. Kontakta oss om du är i tankarna att vilja publicera din egen ljudbok.

ljudbok
Varukorg